Novi Sad
11.10.2023.
20:12 > 20:01
Poslednjih dana u Augusta Cesarca dolazi do povremenih gužvi i svađa zbog nenajavljenog vraćanja dvosmernog saobraćaja i ukidanja parkinga.
  • Coravi Desk

    13.10.2023 19:08
    Kad hocete da zivite u centru....
    Onda plati i cenu....
  • Jela

    12.10.2023 13:54
    Malo morgen
    Ovih obećanih 100 parkirališnih mesta još uvek nisu u funkciji. Barikade stoje beć danima na ulasku u parking
  • noname

    12.10.2023 13:06
    treba znati šta hočeš
    Paraziti iz Parking servisa ne znaju više gde udaraju
  • Chiki

    12.10.2023 12:10
    @Mix

    Ako ti smeta buka odseli se na periferiju, niko te po usima nije tukao da kupis stan u kanjonu Augusta Cesarca.
    A ovi sto su mislili da sive linije oznacavaju parking (iako imaju i znak da je zabranjeno parkiranje) bi mogli na ponovno polaganje vozackog ispita, na stranu to sto uprava za saobracaj ocigledno nema pojma sta radi.
  • Mix

    12.10.2023 10:28
    Ne dvosmerna!
    Ako iko iz gradske vlasti čita ovo, molimo da se ne vraća ova ulica u dvosmernu. Previše je to saobraćaja za uske ulice. Automobili konstantno prolaze ko na bulevaru. Mi koji smo u zgradama do ulice, šizimo. Nikad mira i tišine. Ne možeš otvoriti prozor. Kad su napravili jednosmernu dosta se smanjio saobraćaj. Znači ostaviti jednosmernu + napraviti valjanu biciklističku stazu. Još treba i zabraniti bespotrebne prolazke kroz ulicu. Svako bi da proba da preseče i da zaobiđe raskrsnicu futoške pijace. Uništiše nas automobili bre...
  • нс

    12.10.2023 10:21
    Паркинг
    Шта је проблем да карта за паркинг у центру буде 500 динара за час.Кафа плус пиће је 500 динара.
    Где је у Паризу,Бечу,Бону паркинг јефтин?
    Ја користим по граду скутер,мотор,бајс.
    Већ дуго сам свестан саобраћаја.
  • Mica Negatrend

    12.10.2023 09:26
    Dj na Megadensu
    @Čitalac iz Nemačke

    Hahahahaaa....zar mislis da ce neko da ti poveruje.
    Aj nemoj biti smesan.
  • Da

    12.10.2023 08:42
    Pravi etno geto.
  • Dejan

    12.10.2023 07:54
    Parking
    Izgubili 10 mesta a dobili 100 mesta u istoj ulici. Eto ti problema za NOVOSADJANE...
  • dule

    12.10.2023 07:23
    Podbara
    11.10.2023 • 22:27
    Ajd nešto pametno i od ovih iz saobraćaja. I na Podbari ukinite parking mjesta i uvedite bici staze u svim ulicama. I da oko sokolovo radi 24h, od goveda koja parkiraju gdje god vide ne možeš proći trotoarem po Podbari. A svi geniji koji su kupili stan, a nisu parking mjesto ili garazu izvolite prošetati, ima veliki parking na pola Kosovske.



    Radim u centru i desavalo mi se da nekad, u naletu ludila, odem kolima na posao. Taj parking u Kosovskoj je pre pola devet uvek bio pun, to je lutrija da tu nadjes parking mesto.
  • Ns

    12.10.2023 06:27
    "urbanizam" i ekstra profit
    Ova ulica je spomenik prepoštenim visokostručnim urbanistima, a ujedno i velikim biznismenima-investitorima objekata u njoj. Bolje da ste objavili imena svih njih. Mogli ste se potruditi, to su javni podaci...
  • Pezo 205 gti

    12.10.2023 00:53
    Pa mora jadni Milance od necega da zivi...neuki Bogdanic
  • Odgovor realisti

    12.10.2023 00:15
    Čitalac iz Nemačke
    @Realista -Možeš da misliš o privatnim fakultetima u Srbiji šta ti je volja -ali što se Megatrenda tiče, nije bar, kada Nemci odlučuju o kvalitetu te obrazovne ustanove, sve toliko crno. Moja supruga je u BG završila na Filozofskom fakultetu pedagogiju. Magistrirala je u BG, takođe na "državnom" učiteljskom fakultetu. Posle magistrature je htela da doktorira- ali čekanja na filozofiji su bila i do 6 (!!!) godina da dođe na red. Na Megatrendu je uspela to za samo godinu dana!
    Pošto živimo dugo u Nemačkoj, podnela je svoje diplome sa Filozofskog i Učiteljskog fakulteta tzv. "Stalnoj skupini ministarstava obrazovanja" sa sedište u Bonu (jer je obrazovanje stvar pokrajina pa zato postoji ta stalna "konferencija" u Bonu) zahtev za priznavanje diploma. Čekala je duže od tri godine- a oni nikako da prihvate te "državne" diplome iz Srbije. Nešto kasnije, još u toku "obrade" državnih diploma, odmah posle doktorata u BG, podnela je i dokaz o dr-disertaciji na Megatrendu i gle čuda -za samo 6 Meseci su joj Nemci priznali doktorat! Na pitanje u direktnom razgovoru sa pomenutima u Bonu -zašto toliko dugo čekanje kada su "državni" fakulteti u pitanju -odgovor je bio -citat- "pa zar vi mislite da mi ne znamo da se na nekim državnim fakultetima više mućka ako su pojedini političari ili njima bliski studenti u pitanju ali se više i potplaćuju diplome nego na samo 2 privatna fakulteta u SRB! Jedan od ta dva je Megatrend!" I- to je kraj priče o "strašno" lošem Megatrendu!
  • jel kontrolise neko

    11.10.2023 23:29
    parking servis
    nesto su im cudna parking mesta, kao da nisu istih dimenzija na razlicitim lokacijama (a morala bi biti, inace naplata/kazne/odnosenje ne vaze)
  • ZB

    11.10.2023 23:27
    Nije sve baš tako
    @JVM, investitor je dužan da plati gradu ukoliko nije u mogućnosti da obezbedi parking mesto, nisam siguran u iznos ali je to bila praksa koja je dovela do ovoga što se dešava danas u gradu sa manjkom parkinga. Grad je uzeo novce od investitora a parkinge pojela maca.
    E sad, da li je to i dalje praksa nemam pojma.
  • Laza Kostic

    11.10.2023 22:55
    Horor centra Novog Sada
    Prestrasno je sta nam rade u Laze Kostica i A.Cesarca. menjaju smerove,zatvaraju saobracajne trake kako hoce, do pola Laze Kostica jedan smer, od pola drugi smer kretanja,a na sve to ostavise bicikliste i motore da se krecu iz oba smera.
    Zbog jednosmerne ulice iz dvorista L.Kostica 8,ne mozemo da izadjemo kolima,jer u saobracajnoj traci na spram nase kapije je neki gradski celnik, sa vrv kupljenom diplomom saobracajnog fakulteta,smislio i napravio parking.
    Do sada nismo imali, niti imamo kontejnere za smece,iako smo u prvoj gradskoj zoni,a sada nas zatvorise i parkiralistima. Jos malo ni pesaka necemo moci da izadjemo iz svojih stanova,a ne iz dvorista zgrada, a sve samo da bi se napunila gradska kasa naplatom parkiralista, jer od kontejnera za smece gradska kasa koristi nema!!!
  • /

    11.10.2023 22:52
    /
    pre neki dan su se komentatori radovali naplatom parkinga u ul. omladinskog pokreta da bi kao bilo vise slobodnih mesta.

    e pa sada, iako se mesta naplacuju i dalje ih nema slobodnih za parkiranje.

    radoicicev kokain je ocigledno kriv za rasudjivanje.
    debilan narod.
  • Рон Џереми

    11.10.2023 22:50
    Стручњаци са Мегатренда и сличних хахахаа...
  • Realista

    11.10.2023 22:49
    Nije to ništa...
    Tako su pre jedno 15 godina iscrtali parking mesta u Petra Drapšina, krak do bulevara, ljudi se parkirali uredno, onda su došli nakon par dana i iscrtali suprotnu traku dok su još automobili bili u predhodnoj traci za parkiranje pa je onda par dana pauk besplatno preslagao automobile po ulici jer su se parkirali na obe strane. Toliko o tome...
  • Trubadur

    11.10.2023 22:33
    Ove linije i ovakav izgled ulice dolikuje renomeu i kvalitetu usluga parking servisa. Zanima me dal odgovorna osoba za ovakav izgled ima obraza da se pojavi ujutro na posao. Ovo je sramota i mislim da direktor ako nista drugo ne ume onda bar da najuri budalu koja je odgovorna za ovu bojanku.
  • Podbara

    11.10.2023 22:27
    Ajd nešto pametno i od ovih iz saobraćaja. I na Podbari ukinite parking mjesta i uvedite bici staze u svim ulicama. I da oko sokolovo radi 24h, od goveda koja parkiraju gdje god vide ne možeš proći trotoarem po Podbari. A svi geniji koji su kupili stan, a nisu parking mjesto ili garazu izvolite prošetati, ima veliki parking na pola Kosovske.
  • Nemanja

    11.10.2023 22:07
    U cemu problem?
    I u cemu je problem? Ostali bez 30 mesta, a dobili 100,dobili dvosmernu ulicu... Zar im nije sada olaksano funkcionisanje ili ja nesto ne razumem? Ili je ipak bitno pljuvati nesto, pa i ako ide samim stanarima u korist?
  • ee

    11.10.2023 21:39
    aa
    I treba da se oduzme, to je strog centar grada i ne smeju da se natrpavaju vozila pogotovo u takvim malim ulicama, uskoro bi trebalo i pesacku zonu tu umesto dvosmerne ulice, pa da nema ni jedno motorizovano vozilo prava da tuda ide. I to nije jedina ulica u kojoj treba pesacku zonu napraviti
  • Grunf

    11.10.2023 21:36
    Parking
    Tamo gde trava nice obelezili parking mesta zgrade radene u komunizmi dosla banda obelezila parking mesta a naplata na godisnjem nivou ala je bagra postala halava a ti narode plati ovaj ceh gluperde
  • JVM

    11.10.2023 21:07
    Globalni problem u gradu je što su zidane zgrade mimo svih pravila, a pravilo je da koliko ima stanova toliko MORA da ima i parking mesta. Dozvole za gradnju su deljene i šakom i kapom, investitori su zaobilazili standarde, a ovo je rezultat. Da ne pominjemo mito.. U najmanju ruku treba pohapsiti sve one koji su investitorima davali dozvole za gradnju iako su znali da ovi ne ispunjavaju uslove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna